Skip to content

Tréneri kompetenciák a vezetésben

Mottónk:

„Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk.”

Winston Churchill

Kiknek ajánljuk?

Akiknek motivációjában meghatározó, inspiráló és lelkesítő az adás élménye. Azoknak, akik tüzet éreznek magukban és elkötelezettek mások fejlesztésében, támogatásában. Azoknak, akik hisznek saját maguk és mások fejlődésében. Keresik a kihívásokat, a lehetőségeket és az utakat ahhoz, hogy egyszerre élményszerűen és strukturáltan adjanak át felismerést, tapasztalatot, és információt.

Miért ajánljuk?

A Tolerance Training a nemzetközi trendek mellett, egyedi, a magyar kultúrára szabott metodikával is rendelkezik. Ennek része a pszichológiai modellek, eszközök mélyebb ismerete, melyek az alapok, a „miértek” megértését is lehetővé teszik. Kifejezetten gyakorlatorientált képzést tartunk. A résztvevők az elhangzó elméletet folyamatosan, lépésről-lépésre begyakorolják (mikroelemzéses videotechnika segítségével), annak érdekében, hogy a képzés során rutinszerű jártasságot szerezzenek. Saját céges tréningjeinken való szerepléssel, pedig további tapasztalat és gyakorlatszerzési lehetőséget biztosítunk.

A képzés időtartama: 120 óra

Maximális létszám: 12 fő

„Nagyon sokat jelentett számomra ez a képzés, önbizalmat, megerősítést, annak ellenére, hogy évek óta gyakorlott tréner vagyok többéves tapasztalattal a hátam mögött. Rengeteg olyan praktikus dolgot, gyakorlati elemet kaptam, amitől kiszélesedett az eszköztáram és amelyekkel sokkal hatékonyabban tudom tartani a saját képzéseimet, ráadásul úgy, hogy ezt a résztvevők is nap mint nap pozitívan visszajelzik számomra.”
Kopócsi Miklós
üzemeltetési- és tréning vezető
Fusion Befektetési Zrt. (Burger King)

A képzés felépítése:

Célja: hogy a résztvevők elsajátítsák a meghatározó tréneri kompetenciákat, mint például a prezentációs és moderációs készségek. Tisztában legyenek erősségeikkel, fejlesztendő területeikkel, azaz reális énképpel rendelkezzenek. Megismerjék a különböző tréningtípusokat, tréningfolyamatokat, jártasságot szerezzenek tréneri metodikákban, eszközök használatában. Legalább kettő, általuk kiválasztott tréneri tematikában. Ők maguk is képessé váljanak bármilyen témában tréninganyag összeállítására. Továbbá felkészüljenek csoportdinamikai, szervezeti ismeretekből, problémás helyzetek, nehéz emberek kezeléséből.

A program időtartama: 120 óra

Személyiségfejlesztés, önismeret, csoportdinamikai ismeretek
Pszichodráma saját élmény, pozitív gondolkodás, viselkedés- és tanuláselméleti modellek, Gestalt szemlélet
Tréningek felépítése, tréningfolyamatok, előkészítés, utánkövetés, tréningtípusok, prezentációs és moderációs technikák
Tréneri eszköztár, tréneri kompetenciák
Szituációs gyakorlatok típusai, videó-elemzés, különböző célt szolgálójátékok, drámatechnikák a tréning során
Problémás helyzetek, nehéz emberek kezelése, a tréner belső erőforrásai
Javasolt, személyre szabottan választható tematikák, valamint különböző típusú tréningek összeállítása.

A csoportok kialakításához előzetes interjúra lehet jelentkezni, valamint részletes tájékoztatást adunk az alábbi elérhetőségeken:
Tel/Fax: +36-1-214-2469
Mobil: +36-70-340-9032
Email: tolerance@tolerance.hu

Tolerance Training Kft.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 56

Telefon/fax: +36-1-214-2469, +36 70 340 9032,
Email: tolerance@tolerance.hu
Felnőttképzési Nyilv. szám: E-001074/2015
FAR Nyilv. szám: B/2020/004994

Tolerance Training Kft. GINOP-8.2.6-18 Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban Párkapcsolati edukáció Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában
Tolerance Training Kft.
GINOP-8.2.6-18
Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban
Párkapcsolati edukáció
Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában